Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Eurojackpot Acties

Deze aanbiedingen zijn verlopen, maar ze kunnen nog steeds werken.

Deal

Maak kans op jackpot van 90 Miljoen, koop nu je loten bij Eurojackpot!

Pak Deal
Verlopen
Deal

Koop nu 7 loten voor maar €14 bij Eurojackpot!

Pak Deal
Verlopen
Deal

Bij Eurojackpot speel je al mee voor €2 per lot

Pak Deal
Verlopen
Deal

Wie weet heb je gewonnen, bekijk de trekkingsuitslag bij Eurojackpot!

Pak Deal
Verlopen
Deal

Meespelen met de Eurojackpot? Vind hier hoe het werkt

Pak Deal
Verlopen

Populaire Eurojackpot Acties voor september 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Eurojackpot Actie

Eurojackpot banner NL

Hoe vaak vindt de trekking van Eurojackpot actie plaats?

De trekking vindt 1x per week plaats. Dit wordt gedaan op vrijdagavond in Helsinki.

Wat kost een lot bij Eurojackpot Actie?

Eén lot kost € 2,-. Je kunt uiteraard meerdere loten kopen, dan maak je ook meer kans om te winnen. En als je gebruik maakt van een eurojackpot actie, speel je extra voordelig mee.

Waar kan ik Eurojackpot Actie loten kopen?

Eurojackpot Actie loten zijn te koop bij supermarkten, tabakspeciaalzaken, benzinestations en boekhandels. Daarnaast kun je loten ook online kopen.

Hoe werkt online meespelen met de Eurojackpot Actie?

Je kunt een account aanmaken op de website van de Eurojackpot. Hier vind je de Wallet. Aan de wallet kun je tegoed toevoegen om loten te kopen. Als je wint wordt je prijzengeld ook aan je wallet toegevoegd. Je kunt dit dan uit laten betalen.

Hoe kies ik de nummers op mijn Eurojackpot Actie lot?

Als je een lot koopt kies je vijf getallen tussen 1 en 50. Vervolgens kies je nog twee bonusnummers tussen 1 en 10. Je kunt ervoor kiezen om een aantal weken op rij met deze zelfde nummers mee te spelen. 

Contact met Eurojackpot Actie

Je kunt contact opnemen met de Eurojackpot Actie via het nummer 070-550 08 52. Daarnaast kun je ook vragen stellen via WhatsApp, Messenger en Twitter. De website van de Eurojackpot Actie heeft ook een chatfunctie waar je voor dringende vragen terecht kunt.

Blijf op de hoogte met Eurojackpot Actie

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Eurojackpot code.

Ontdek Eurojackpot

Wil je nou eindelijk wel eens die vakantie naar de andere kant van de wereld? Of een bod doen op je droomhuis? Doe dan mee met de Eurojackpot, een loterij met 18 deelnemende landen uit heel Europa. Je kiest je eigen nummers en hoe meer nummers je goed hebt hoe groter je kans op grote prijzen. Met een Eurojackpot actie doe je nu extra goedkoop mee. De Jackpot is altijd minimaal 10 miljoen, dus grijp snel je kans!

Bespaar meer met Eurojackpot

Wil jij er zeker van zijn dat je nooit een kans op een prijs mist? Koop dan je loten online of via de app. Hier heb je altijd en overal toegang tot je loten en kun je meteen bekijken of je iets hebt gewonnen. Bovendien wordt je prijs altijd automatisch uitbetaald. Zo hoef je je nooit druk te maken of je je lot kwijt bent geraakt!

Trending bij Eurojackpot

Er zijn in Nederland zoveel loterijen om uit te kiezen, hoe weet je dan bij welke je moet zijn? De Eurojackpot Actie heeft de hoogste jackpot van Nederland. Afhankelijk van hoeveel loten zijn verkocht, kan deze wel oplopen tot € 90 miljoen! Als dat geen reden is om mee te doen? En met een Eurojackpot actiecode maak je extra voordelig kans op dit gigantische bedrag. Uiteraard is de Jackpot maar voor enkelen weggelegd, maar gelukkig val je al vanaf 3 goede nummers in de prijzen.

Beschikbaar vandaag