Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Staatsloterij Acties

Populaire Staatsloterij Acties voor oktober 2021

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Staatsloterij

Staatsloterij banner NL

Wat voor loten kan ik kopen bij de Staatsloterij?

Je kunt meespelen met een heel lot of een 1/5 lot. Met een 1/5 lot, win je ook 1/5 deel van de eventuele prijs. Je kunt ook meespelen met meerdere loten.

Waar kan ik loten voor De Staatloterij kopen?

Je kunt loten voor de Staatsloterij online kopen en bij een groot aantal verkooppunten. Kijk op de website van de Staatsloterij waar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt is.

Wat kost een lot bij de Staatsloterij?

Een lot kost € 15,-. Een 1/5 lot is ook 1/5 van de prijs, dus € 3,- En met een Staatsloterij actie betaal je nog minder voor je lot!

Hoe werkt online meespelen met de Staatsloterij?

Je kunt een account aanmaken op de website van de Staatsloterij. Hier vind je de Wallet. Aan de wallet kun je tegoed toevoegen om loten te kopen. Als je wint wordt je prijzengeld ook aan je wallet toegevoegd. Je kunt dit uit laten betalen.

Hoe kan ik mijn prijs van de Staatsloterij innen?

Voor prijzen tot € 600 kun je terecht bij de verkooppunten van de Staatsloterij. Voor prijzen tussen € 600 en € 10.100 kun je daar ook terecht, ze noteren dan je gegevens en de Staatsloterij stort dan het bedrag op je rekening. Voor prijzen boven € 10.100 ontvangt de Staatsloterij je graag bij hen op kantoor.

Contact met Staatsloterij

Je kunt contact opnemen met de Staatsloterij op het nummer 070-550 08 52. Daarnaast zijn ze ook te bereiken via WhatsApp, Messenger en Twitter. De website van de Staatsloterij heeft ook een chatfunctie.

Blijf op de hoogte met Staatsloterij

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Staatsloterij code.

Ontdek Staatsloterij

Wil jij nou eindelijk wel eens op die droomvakantie? Of is je auto onderhand echt wel toe aan vervanging? Maak dan gebruik van een Staatsloterij actie en maak extra voordelig kans op grote prijzen. Koop dus snel een lot bij de Staatsloterij, die als doel heeft bij te dragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland. Winnaars worden blij gemaakt met belastingvrije geldprijzen terwijl goede doelen financiële steun krijgen voor hun belangrijke werk.

Bespaar meer met Staatsloterij

Speel je vaker mee met de Staatsloterij en wil je kans maken op extra prijzen? Dan is Club Staatsloterij echt iets voor jou. Hier kun je je heel gemakkelijk voor aanmelden op de website van de Staatsloterij. Voor elk lot dat je online of in de winkel koopt ontvang je punten. Deze punten kun je gebruiken om kans te maken op nog meer prijzen of je kunt ermee profiteren van voordeelacties. Elke maand zijn er weer nieuwe prijzen en kansen!

Trending bij Staatsloterij

Naast de gewone trekking heeft de Staatsloterij ook een XL-trekking. Als je XL toevoegt aan je lot speel je twee keer mee. Je maakt dan kans op prijzen uit het reguliere prijzenpakket, maar ook op het XL-prijzenpakket. Deze prijzen lopen van € 100 tot € 1.000.000. Normaal gesproken betaal je voor een XL-lot € 2,50 extra, maar met een Staatsloterij aanbieding bespaar je op je XL-lot!

Beschikbaar vandaag