Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Xbox Aanbiedingen

Populaire Xbox Aanbiedingen voor januari 2022

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met Xbox

Xbox_NL

Hoe maak ik gebruik van een Xbox aanbieding?

Xbox aanbiedingen worden vaak automatisch verrekend. Indien je een kortingscode hebt zal je tijdens het afrekenproces een veld vinden waar je deze code kunt invullen.

Wanneer heb ik mijn Xbox-bestelling in huis?

Een standaard levering vanuit de Microsoft Store is binnen 2-3 werkdagen in huis.
Met UPS Prioriteit heb je je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis.
Je kan daarnaast gebruik maken van de UPS My Choice-lidmaatschapservice. Hiermee kies je zelf het bestelmoment. Ga naar UPS.com om je hiervoor aan te melden.

Wat zijn de verzendkosten als ik bij Xbox bestel?

Een standaardlevering is altijd gratis. Als je kiest voor de Prioriteit levering kost dit €13,-

Hoe kan ik mijn Xbox-bestelling retourneren?

Niet alle producten van Xbox komen in aanmerking voor retourneren. Indien je een product wilt retourneren ga dan naar “bestelgeschiedenis” en klik op “Een retourzending aanvragen”. Indien je product in aanmerking komt kan je een retourticket aanvragen waarmee je het product kan verzenden.

Heb je vragen over retourneren neem dan contact op met de klantenservice.

De meeste digitale goederen vallen niet onder het retourrecht.

Hoe kan ik een Xbox-abonnement opzeggen?

Ga naar je Microsoft account en klik op “Services en abonnementen”. Ga naar het abonnement dat je wilt opzeggen en klik op “Betalingen en facturering” en vervolgens op “Annuleren”. Je kunt ook kijken bij “Betaling en facturering”, vervolgens op “Wijzigen” en daarna bij “Terugkerende facturering uitschakelen”.
Check altijd of je een bevestigingsmail ontvangt.
Mocht dit niet lukken neem dan contact op met de klantenservice.

Contact opnemen met Xbox

Contact gaat via de live chat op de website.
Gebruik de volgende link: https://support.microsoft.com/nl-nl/contactus/

Telefoon Microsoft Store: 0800 020 5934

Blijf op de hoogte met Xbox

0 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Xbox code.

Ontdek Xbox

Xbox is al sinds jaar en dag de ultieme game-console voor iedereen die van een goed spelletje houdt. Met de uitgebreide variëteit aan soorten spellen, zoals racen, shooter, open wereld en familiespellen, is er voor iedereen wat te vinden. Maak gebruik van een Xbox aanbieding om je consoles en spellen voor een lage prijs aan te schaffen. Met Xbox Live sta je in verbinding met medegamers van over de hele wereld. Ontdek onbeperkt plezier!

Bespaar meer met Xbox

Bij Xbox valt er altijd wat te besparen. Kijk bij “Sales and Specials” om te zien wat de allerlaatste acties zijn. Met een Xbox set krijg je vaak leuke extra’s zoals korting op een extra controller of een spel. Je kan tegenwoordig je Xbox helemaal persoonlijk maken in het Xbox Design Lab. Hier creëer je je eigen controller, je kiest je favoriete kleuren en kan zelfs een boodschap er in laten graveren. Trakteer jezelf of een ander met dit unieke cadeau.

Trending bij Xbox

Inclusiviteit is zeer belangrijk bij Xbox, daarom is er nu de Xbox Adaptive Controller. Met deze controller is het voor iedereen, inclusief mensen met een beperkte mobiliteit, mogelijk om de Xbox-games te spelen en deel uit te maken van de Xbox gemeenschap. Ben je nieuw in de gamewereld? Ontdek met een Xbox actie welke toffe spellen er op de markt zijn. Lang niet alle games zijn horror of gewelddadig. Er zijn verrassend veel spellen die geschikt zijn voor het hele gezin.

Beschikbaar vandaag