Geen nieuwe meldingen
De Beste Kortingscodes & Aanbiedingen van vandaag

Top Hertz Kortingscodes voor oktober 20195Kortingscodes Beschikbaar

5Kortingscodes Beschikbaar
Filter Aanbiedingen

Ontvang 15% korting op bestelwagen bij Hertz

Bij Hertz ontvang je nu maar liefst 15% korting op het midweek huren van bestelwagens met het gebruik van deze kortingscode.

Verloopt 31-12-2019
CodeVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Bekijk Code

Eurostar reizigers profiteer van 10% korting bij Hertz

Met deze kortingscode ontvang je als Eurostar reiziger maar liefst 10% korting op alle huren wereldwijd bij Hertz.

Verloopt 31-12-2019
CodeVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Bekijk Code

Profiteer van 10% wereldwijd bij Hertz

Leden van Hostelling International opgelet! Je profiteert nu van 10% korting wereldwijd bij Hertz.

Verloopt 31-12-2019
CodeVerloopt 31-12-2019
Bekijk voorwaarden
Bekijk Code

Shop de nieuwste aanbiedingen bij Hertz hier!

De laatste aanbiedingen bij Hertz vind je op deze pagina.

Verloopt 05-12-2019
DealVerloopt 05-12-2019
Bekijk voorwaarden
Pak Deal

Geniet van 15% Korting op een Verhuurwagen in Zwitserland!

Verloopt 10-11-2019
CodeVerloopt 10-11-2019
Bekijk voorwaarden
Bekijk Code

Populaire Hertz Aanbiedingen

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Geniet van 15% Korting op een Verhuurwagen in Zwitserland!Online Code10 nov.
Shop de nieuwste aanbiedingen bij Hertz hier!Online Deal05 dec.
Profiteer van 10% wereldwijd bij HertzOnline Code31 dec.
Eurostar reizigers profiteer van 10% korting bij HertzOnline Code31 dec.
Ontvang 15% korting op bestelwagen bij HertzOnline Code31 dec.

Ontdek Hertz

Een autoverhuurbedrijf uitkiezen is nooit zo eenvoudig als het lijkt. Aan de oppervlakte is eenvoudigweg gebruik maken van een prijsvergelijkingsdienst en de auto en de prijs selecteren die bij je past. Helaas is het niet altijd zo eenvoudig, maar als je de Hertz korting gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over sluwe voorwaarden of onredelijk hoge brandstofkosten. Hertz heeft onlangs hun honderdjarig bestaan gevierd en niemand blijft 100 jaar bestaan zonder een eerlijke, eersteklas service.

Bespaar meer met Hertz

Hertz heeft een zeer gerenommeerd en flexibel beloningsprogramma: hoe vaker je ze gebruikt, hoe goedkoper je huur per uur wordt. Het Gold Plus-schema beloont loyale bestuurders met twee programma's: 'Standard Rewards' kunnen gedurende de meeste periodes worden gebruikt, maar niet tijdens de allerdrukste. Als je het inwisselen van punten zorgvuldig plant, kan je van deze regeling profiteren om voor optimaal voordeel. 'AnyDay Rewards' kunnen ook tijdens de drukke periodes worden gebruikt, zodat je altijd je toelage kan gebruiken.

Trending bij Hertz

Hertz biedt nu online inchecken aan. Dit kan je veel kostbare tijd besparen, waardoor je het gebruikelijke administratieve proces bij de verhuurbalie niet hoeft te doorlopen. Als je op zakenreis bent en weinig tijd hebt, of tijdens een korte trip met een beperkte tijd om te verkennen, kan je onze Hertz aanbieding en de resterende gegevens online invoeren en vervolgens de pick-up procedure versnellen met een absoluut minimum aan gedoe.

 

Beschikbaar vandaag

Codes4
Deals1

Q&A met Hertz

Hertz

Hoe wordt de Hertz korting toegepast?

Het enige dat je hoeft te doen is je gekopieerde kortingscode invoeren tijdens het afrekenen, en de korting wordt vervolgens van je Hertz-bestelling afgehaald. 


Welke voertuigtypes kan ik bij Hertz huren?

Er wordt een volledig assortiment van handgeschakelde en automatische voertuigen aangeboden, van boodschappenauto's tot premium sportwagens. Beschikbare categorieën zijn 'Family'; 'FWD/AWD'; 'Prestige'; 'Green'; 'Cabriolet'; 'Bestelwagens'; twee-persoonsauto's en de 'Dream Collection'.

Hoe maak ik een voertuigreservering bij Hertz?

Bezoek eenvoudigweg de online-reserveringspagina, vul je gegevens in en ga vervolgens naar de huurbalie van jouw voorkeur op het door jou gekozen moment waarop de reservering begint of kort daarvoor.

Biedt Hertz studentenkorting?

Als je een student bent van 21 jaar of ouder en al meer dan een jaar een rijbewijs hebt, dan kun je nu een auto huren bij Hertz Students. Je krijgt 15% korting op autohuur en 20% korting op de huurkosten voor een busje. Als je jonger bent dan 25, moet je een 'Jonge bestuurders'-toeslag betalen wanneer je de auto ophaalt op het Hertz-kantoor. Tarieven en leeftijdsbeperkingen kunnen variëren per deelnemend land.

Ik heb een boete gekregen voor mijn Hertz-huurauto. Wat moet ik doen?

Gebruik deze link om rechtstreeks naar het online-portaal van Hertz te gaan. Je kan op twee manieren betalen, door het kenteken van de auto  in te voeren of het contractnummer van je huurovereenkomst. Je lost dit dan snel en eenvoudig op en zorgt ervoor dat je geen openstaande boetes meer heb die nog betaald moeten worden.

Ik ben een persoonlijk voorwerp kwijtgeraakt en denk dat ik het in een Hertz-voertuig heb achtergelaten. Wat kan ik doen?

ILost van Hertz is een speciale online-faciliteit waar objecten in auto's kunnen worden geregistreerd en geclaimd. Dit bespaart je je te herinneren wanneer je het verloren voorwerp voor de laatste keer hebt gezien en ook een eindeloze reeks telefoontjes te plegen en het vergroot de kans enorm dat je het terugvindt. Als je iets verliest, zoek dan eerst met deze link.

Hertz neemt dan contact met je op en je kan het voorwerp kosteloos ophalen op de Hertz-locatie waar het is gevonden. Je kan op iLost kiezen wanneer je het voorwerp wil ophalen, of het artikel thuis laten bezorgen, onder voorbehoud van verzendkosten. Betaling kan online worden gedaan.

Contact opnemen met Hertz 

Je kan de pechhulp (‘Breakdown service’) bereiken op + 31 (0)20 502 0227.

Je kan de internet-helpdesk bereiken op +31 (0)20 201 3764.

Je kan reserveringen bereiken op +31 (0)20 201 3512.

Openingstijden voor reserveringen zijn 8:00 tot 20:00 uur op maandag t/m vrijdag en 9:00 to 18:30 op zaterdag. Reserveringen zijn gesloten op zondagen.

Klantenservice is geopend van 8:30 tot 18:00 uur op maandag t/m vrijdag en gesloten gedurende de weekends, Zij kunnen bereikt worden op +31 (0)20 201 3519.

E-mailadressen voor Hertz zijn afhankelijk van het onderwerp. Gebruik deze link voor meer informatie. 

Blijf op de hoogte met Hertz