Halfords Kortingscodes

Populaire Halfords Kortingscodes voor mei 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Veelgestelde vragen over Halfords

Halfords_NL

Welke verzendopties biedt Halfords aan?

Op werkdagen voor 16:00 uur bestelde artikelen worden de volgende werkdag geleverd. Voor artikelen die na dit tijdstip worden besteld, wordt de levering binnen twee werkdagen uitgevoerd.

Voor elektrische fietsen die vóór 12.00 uur worden gekocht, is de bezorging de volgende dag; indien besteld na 12.00 uur, is bezorging de eerstvolgende werkdag.

Je kan je bestelling direct afhalen als je dat liever hebt. Dit kan dezelfde dag nog worden gedaan. Wacht na je bestelling op de bevestigingsemail die Halfords je zal sturen zodra je bestelling in de winkel klaar is.

Kan ik producten naar Halfords retourneren?

Als je je producten wil retourneren, kan je ze zonder opgave van reden binnen 14 dagen terugsturen. Retourneer de producten en zodra Halfords deze ontvangt krijg je het volledige factuurbedrag inclusief verzendkosten terug. Retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Hoe kan ik betalen voor producten bij Halfords?

Halfords accepteert iDEAL, Visa-creditcard, Mastercard-creditcard, PayPal, Achteraf betalen en betaling in de winkel.

Welke garanties kan Halfords bieden op mijn fiets?

Halfords biedt een speciale standaardservice en garantie voor fietsen, zodat je zonder zorgen de weg op kan. Dit omvat een garantie van 5 jaar op constructie- en/of materiaalfouten van het frame en de voorvork, met uitzondering van geveerde voorvorken; een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid; 1 gratis servicebeurt voor € 34,99 (na 6 weken); 1 gratis technische keuring en 3 maanden garantie op elke reparatie.

Kan ik mijn Halfords-bestelling in de winkel ophalen?

Ja. Als je de bestelling in de winkel ophaalt, moet je je orderbevestiging (op papier of in digitale vorm), plus een geldig identiteitsbewijs met pasfoto (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) meenemen.

In contact komen met Halfords

Telefoonnummers voor de winkels kunnen worden gevonden op de website.

Je kan Halfords ook e-mailen op klantenservice@halfords.nl.

Of stuur een brief naar:

Halfords BV
Palladiostraat 37
3066 AH Rotterdam

Tenslotte kan je ze ook op WhatsApp een berichtje sturen op 0614 035 613.

Op de hoogte blijven van Halfords

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze Halfords code.

Ontdek Halfords

Al generaties lang is Halfords de eerste naam die opkomt als je denkt aan huishoudelijke onderdelen en accessoires voor de detailhandel, en - natuurlijk - voor fietsen. Vriendelijk, praktisch met een focus op een grote markt vol met bestuurders en andere weggebruikers: zo heeft Halfords het altijd volgehouden. Trap hem nu dan maar goed op z’n start want met deze kortingscode raken je Halfords-koopjes in de hoogste versnelling. Of je nou veilig de weg op wil, fit wil blijven of alleen de wind door je haren wil voelen: Halfords helpt je op weg.

Bespaar meer met Halfords

Zelfs in Nederland is fietsen naar werk niet altijd de beste optie. De afstanden zijn misschien te groot of je wil niet nat van het zweet aankomen. Het antwoord - waar miljoenen mensen achter komen - is een robuuste en betrouwbare e-bike. Deze zijn echter niet goedkoop. Halfords heeft hierop ook een antwoord: namelijk met hun lease-programma. Hierdoor kan je zorgeloos fietsen, zonder in zweten uit te breken, met een 100% fiets-garantie én garantie op de accu. Fiets hem erin met Halfords.

Trending bij Halfords

Niemand mist de noodzaak om van een enorme kaart te navigeren, of - erger nog - om te stoppen en een vreemd persoon de weg te vragen, stel je voor! GPS-systemen worden nu als essentieel beschouwd in plaats van als een keuze, waardoor reizen sneller en veiliger wordt, zonder dat je partner de volle laag krijgt. Gebruik de Halfords-kortingscode tijdens het winkelen en bekijk het assortiment digitale rijhulpmiddelen. Je vindt er een uitgebreide selectie accessoires, voor elk budget.

Laatst Bijgewerkt 28 mei 2023