GreenParking Kortingscodes

Deze aanbiedingen zijn verlopen, maar ze kunnen nog steeds werken.

Deal

🥇 Ontvang kortingen en vouchers wanneer u zich aanmeldt voor de GreenParking Schiphol nieuwsbrief

Pak Deal
Deal

💥 Ontvang uw levering snel | Bestel nu bij GreenParking Schiphol

Pak Deal
Deal

Retourbeleid | Check alle details bij GreenParking Schiphol

Pak Deal
Deal

SALE | Bespaar tot 45% korting 💰 met deze GreenParking Schiphol korting

Pak Deal
Deal

Mis het niet 💥 Nieuw binnen voor lage prijzen bij GreenParking Schiphol

Pak Deal

Populaire GreenParking Kortingscodes voor maart 2023

Geen recent verlopen aanbiedingen

Q&A met GreenParking Schiphol

GreenParking banner NL

Wat kost parkeren bij GreenParking Schiphol?

De parkeerkosten zijn afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Hoe eerder je reserveert, hoe voordeliger je tarief. Voor je de reservering doet wordt het actuele tarief weergegeven, je zit dan nog nergens aan vast. En met een GreenParking kortingscode kun je op dit tarief fijn besparen.

Hoe kan ik reserveren bij GreenParking Schiphol?

Dit kan met het reserveringsformulier op de website. Je kiest hier tussen de shuttle service of de Valet Parking. Je betaalt je boeking meteen.

Waarom moet ik mijn kenteken doorgeven bij GreenParking Schiphol?

Je krijgt toegang tot de parkeerterreinen door middel van kentekenherkenning. Deze wordt gekoppeld aan de vluchtgegevens zodat je op de juiste tijd toegang krijgt.

Kun je bij GreenParking Schiphol ook overdekt parkeren?

Nee, de parkeerterreinen zijn niet overdekt. Wel zijn ze goed verlicht en goed beveiligd, zo staat je auto altijd veilig.

Kan ik mijn GreenParking Schiphol reservering nog annuleren?

Dat kan, je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten kan dit zelfs kosteloos.

Contact met GreenParking Schiphol

Je kunt telefonisch contact opnemen met GreenParking Schiphol op het nummer 020 237 66 22. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@greenparking.nl. Daarnaast heeft de website ook een handige chatfunctie.

Blijf op de hoogte met GreenParking Schiphol

0 Kortingscodes beschikbaar

Deel jouw ervaring over onze GreenParking Schiphol code.

Ontdek GreenParking Schiphol

Parkeren op Schiphol kan stressvol zijn. Waar zet je je auto neer? Heb je wel gegarandeerd een plekje? Bij GreenParking Schiphol parkeer je voordelig dichtbij en met een GreenParking kortingscode bespaar je nog eens extra. Je reserveert van tevoren en na het parkeren brengt een gratis shuttle service je binnen 10 minuten naar het vliegveld. Je kunt er ook voor kiezen om bij de vertrekhal je sleutels aan een chauffeur te overhandigen. Die parkeert vervolgens jouw auto en jij kunt meteen naar de incheckbalie.

Bespaar meer met GreenParking Schiphol

GreenParking Schiphol wil parkeren graag aantrekkelijk voor je maken. Daarom vind je op de website regelmatig kortingscodes die je kunt toepassen op het tarief dat GreenParking Schiphol je aanbiedt. Dus zelfs al reserveer je je plek last-minute (voor het bijbehorende hogere tarief), kun je met de kortingscode alsnog een beetje besparen. Houd de website dus goed in de gaten, het is zonde om meer te betalen dan nodig.

Trending bij GreenParking Schiphol

Zie je op tegen dat gesjouw met koffers? En houdt dat je tegen om je auto wat verder weg te parkeren? Dat is geen punt bij GreenParking Schiphol. Bij de entree vind je namelijk een uitlaadplatform. Je medereizigers kunnen hier ook vast uitstappen, jij hoeft dan alleen nog even je auto te parkeren en dan kun je zonder bagage teruglopen naar het uitlaadplatform. Gebruik nu een GreenParking actiecode en reserveer extra voordelig een plek.

Laatst Bijgewerkt 24 maart 2023