MSC Cruises Aanbiedingen

 • Top Keuze
  Deal

  Bekijk alle bestelopties hier bij MSC Cruises

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Meld je aan voor de Nieuwsbrief bij MSC Cruises

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Check de Beste Deals bij MSC Cruises

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire MSC Cruises Aanbiedingen voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Check de Beste Deals bij MSC CruisesOnline Deal15 aug. 2022
Meld je aan voor de Nieuwsbrief bij MSC CruisesOnline Deal15 aug. 2022
Bekijk alle bestelopties hier bij MSC CruisesOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met MSC Cruises

MSC_Cruises_NL

Hoe maak ik gebruik van MSC Cruises aanbiedingen?

Ga naar de website en klik op de aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Tijdens het boekingsproces kan je je MSC Voyagers Clubkaartnummer invoeren om te profiteren van je privileges. Indien een kortingscode van toepassing is zul je deze tijdens het boekingsproces kunnen invoeren.

Hoe kan ik reserveren bij MSC Cruises?

Reserveren kan online via de website of door te bellen naar: 023 71 11 510 bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 20:00 uur en zaterdag 09:00 - 17:00 uur.
Je dient altijd online in te checken alvorens je cruise begint.

Kan ik mijn trip met MSC Cruises annuleren?

Je kan je boekingen beheren via je account. Indien je je boeking wilt wijzigen of annuleren kan je dit het beste zo spoedig mogelijk doen. In veel gevallen zullen er annulerings- of wijzigingskosten in rekening worden gebracht.

Zijn de schepen van MSC Cruises toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker, alle schepen van MSC Cruises zijn rolstoelvriendelijk. Indien je afhankelijk bent van een rolstoel dien je deze zelf mee te nemen. Indien je een rolstoel enkel nodig hebt voor het aan boord gaan kan je deze lenen van MSC Cruises. Indien je mindervaliden bent vul dan het Special Needs formulier in dat je vindt op de website. Er zijn een aantal hutten voor mensen met beperkte mobiliteit beschikbaar. Geef tijdens het boeken aan dat je dan een van deze hutten gebruik wilt maken.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn als ik op reis ga met MSC Cruises?

De check-in sluit standaard twee uur vóór vertrek van je cruise. Je dient ruim voor deze tijd aanwezig te zijn om in te schepen. De vertrektijd verschilt per schip en route. De vertrektijd en uiterlijke inchecktijd vind je op je ticket.

Contact opnemen met MSC Cruises

Klantenservice reserveringsafdeling: 023 71 11 510 maandag t/m vrijdag 09:00 - 20:00 uur en zaterdag 09:00 - 17:00 uur.
Email: vul het contactformulier in op de website.

Vestigingsadres:
MSC Cruises The Netherlands B.V.
Kruisweg 825-A
2132 NG Hoofddrop

Blijf op de hoogte met MSC Cruises

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 16 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze MSC Cruises code.

Ontdek MSC Cruises

Heb jij dit jaar geen zin om met je tentje naar Frankrijk te gaan en wil je deze vakantie wat meer luxe ervaren? Kies dan voor een cruise van MSC Cruises. MSC Cruises varen de hele wereld over met hun prachtige schepen zodat jij kan ultiem kan ontspannen en genieten van de geuren en kleuren van andere culturen. Maak gebruik van een van de vele MSC Cruises aanbiedingen zodat je profiteert van lekker lage prijzen.

Bespaar meer met MSC Cruises

Als je eenmaal hebt gevaren met MSC Cruises wil je waarschijnlijk nooit meer iets anders. Er zijn zoveel landen en oceanen te ontdekken. Word lid van de MSC Voyagers Club om de wereld in stijl te ervaren. Je geniet van fantastische kortingen, extra’s en andere privileges. Hoe meer je reist, hoe mooier de extra’s. Ben je een late beslisser? Profiteer dan van een Last-Minute Deal bij MSC Cruises en voor je het weet zwem jij in de Middellandse Zee.

Trending bij MSC Cruises

MSC Cruises heeft ontelbaar veel verschillende pakketten voor speciale gelegenheden, voor jonge mensen, senioren en alleenstaande ouders. Wat je budget ook is, MSC Cruises maakt reizen voor iedereen mogelijk. Met een MSC Cruises coupon sla jij de beste prijs aan de haak. Ga jij naar de piratenbaai in de Caribbean of naar het luxueuze Abu Dhabi? Of blijf je liever dichterbij huis met een reis naar de Britse eilanden of Scandinavië? Het kan allemaal met MSC Cruises.

Beschikbaar vandaag

Deals3