National Pen Kortingscodes

 • Top Keuze
  Deal

  Alle leveringsopties zijn beschikbaar op National Pen

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Ontvang de laatste aanbiedingen via de Nieuwsbrief op National Pen

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire National Pen Kortingscodes voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Ontvang de beste deals bij National PenOnline Deal15 aug. 2022
Ontvang de laatste aanbiedingen via de Nieuwsbrief op National PenOnline Deal15 aug. 2022
Alle leveringsopties zijn beschikbaar op National PenOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met National Pen

National Pen banner NL

Hoeveel stuks van een artikel moeten er minimaal besteld worden bij National Pen?

Voor de meeste producten geldt een minimum hoeveelheid van 50 stuks. In het geval van een eigen ontwerp voor pennen geldt echter een minimum van 500 stuks. Je kunt altijd een gratis offerte ontvangen als je een specifiek ontwerp in gedachten hebt.

Is het mogelijk om verschillende ontwerpen te bestellen bij National Pen?

Dat kan! En met de National Pen kortingscode wellicht voordeliger. Houdt er wel rekening mee dat er extra verpakkings- en verzendingskosten gerekend worden omdat elk ontwerp afzonderlijk verstuurd wordt.

Wat zijn de betaalmethoden die National Pen hanteert?

Bij National Pen geldt: bestel eerst, betaal later. Dit betekent dat je samen met je bestelling een factuur krijgt toegestuurd die je via overschrijving kunt betalen. In enkele gevallen kan er sprake zijn van voorafbetaling maar daar wordt je tijdig van op de hoogte gesteld.

Hoe lang is de levertijd van een National Pen bestelling?

De gemiddelde levertijd telt zo’n 10 à 12 dagen. Op producten die op de website zijn aangemerkt met “VEN” geldt echter dat de levertijd ervan – na volledig goedkeuren van het ontwerp – tot een maand in beslag kan nemen.

Zit er garantie op de National Pen producten?

Jazeker! National Pen biedt een 100% tevredenheidgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Contact met National Pen

National Pen
Postbus 955,
3000 AZ Rotterdam

National Pen heeft verschillende contactopties voor de volgende doeleinden:
Webshop
Klantenservice
Catalogus

Telefonisch contact met National Pen kan op: 0800 0200 085

Blijf op de hoogte met National Pen

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 12 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze National Pen code.

Ontdek National Pen

Niets is zo leuk als het ontvangen van een gepersonaliseerd cadeau. Maar als bedrijf of zelfstandig ondernemer ook dé ideale manier om zichtbaar te zijn middels een pen, sleutelhanger, mok of magneet; en nu zelfs extra voordelig met een National Pen kortingscode. Zoek niet verder voor gepersonaliseerde promotieproducten en relatiegeschenken: National Pen heeft een brede keuze aan promotieproducten op maat tegen een scherpe prijs waar jouw (gepersonaliseerde?) portemonnee eveneens blij van wordt.

Bespaar meer met National Pen

Promotieproducten en relatiegeschenken zijn een onmisbare marketingtool, dus hoe meer je daarop kunt besparen, hoe beter! Met de National Pen actiecode kun je fikse korting krijgen op bestellingen en als eerste profiteren van acties en aanbiedingen en andere leuke extra’s. National Pen helpt jou om je bedrijf te laten groeien of je waardering te uiten aan waardevolle zakenrelaties met ontwerpen op maat. Zet met behulp van National Pen jouw eerste stap naar naamsbekendheid en klantvertrouwen.

Trending bij National Pen

National Pen wil jou als klant vooral gemak bieden. Daarom kun je al vanaf kleine hoeveelheden promotieproducten en relatiegeschenken bestellen, want niet elk bedrijf of zelfstandige heeft de mogelijkheid om direct groots te investeren. Zakelijke bestellingen in Nederland zijn dankzij de verleggingsregeling zelfs BTW-vrij. Profiteer daar bovenop van de National Pen actiecode en niets houdt jou meer tegen om jouw business te laten schitteren. Ook handig is dat je pas betaalt als je bestelling geleverd is.

Beschikbaar vandaag

Deals3