Uber Kortingscodes

 • Top Keuze
  Deal

  Check hier alle Leveringsopties op Uber

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Bekijk de Beste Offers hier op Uber

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Geef je op voor de Nieuwsbrief bij Uber

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Uber Kortingscodes voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Geef je op voor de Nieuwsbrief bij UberOnline Deal15 aug. 2022
Bekijk de Beste Offers hier op UberOnline Deal15 aug. 2022
Check hier alle Leveringsopties op UberOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met Uber

Uber_NL

Hoe gebruik ik een Uber kortingscode?

Je kan een kortingscode of promotiecode gebruiken door te in te loggen op de Uber App en ga naar “Payment”. Klik vervolgens op “Add promo code” en vul de code hier in. Klik op “Add” en je korting zal nu automatisch berekend worden. Lees altijd goed de actievoorwaarden door.

Op welke manieren kan ik betalen bij Uber?

In de meeste steden en landen kan je betalen via CreditCard en PayPal. Je past je details gemakkelijk aan via de app bij “Payment”.

Hoe kan ik mijn Uber chauffeur beoordelen?

Je kan je chauffeur een beoordeling geven aan het einde van je trip via de app of via de email die Uber naar je verstuurt na de rit. De chauffeur kan jou ook beoordelen. Indien er geen problemen waren met de trip is het normaal een chauffeur 5 sterren te geven. Indien er een probleem was is het altijd goed om dit te specificeren en contact op te nemen met de klantenservice van Uber.

Kan ik de ritprijs delen met mijn medepassagier?

Jazeker. Vraag de rit aan en klik op “Split Fare”. Hier vul je de gegevens in van de medepassagier. Aan het einde van de rit zullen jullie beide de helft van de kosten betalen. Let op, er wordt voor jullie beide 25 cent extra in rekening gebracht.

Kan ik mijn Uber rit annuleren?

Ja, je kan een Uber rit annuleren nadat je het hebt bevestigd met een Uber chauffeur via de app. Hier zijn meestal wel annuleringskosten aan verbonden.

Contact opnemen met Uber

Contact op te nemen met de klantenservice van Uber gaat altijd via de app. Log in en klik op “Help”.
Contact opnemen kan ook via Twitter of Facebook.

Blijf op de hoogte met Uber

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 16 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze Uber code.
Gemiddeld: 5 Sterren

Ontdek Uber

Uber zette de wereld op z’n kop toen de taxi-app werd gelanceerd. Nog nooit was het zo makkelijk en snel om een taxi te bestellen na een avondje feesten of om je oma thuis te brengen. Met een Uber kortingscode wordt jouw ritje extreem voordelig. Jij hoeft nooit meer buiten in de regen te wachten want je krijgt een berichtje wanneer je chauffeur er bijna is. Heb je vragen over app? De klantenservice staat 24/7 voor je klaar.

Bespaar meer met Uber

Met Uber sta je nooit voor verrassingen. Je geeft aan wat je route is en je krijgt direct een schatting hoeveel de rit zal gaan kosten. Met Uber Rewards spaar jij bij elk gebruik van de Uber App voor Uber Points. Hiermee ontvang jij super leuke kortingen op taxiritten en Uber Eats. Zijn je vrienden nog geen lid van Uber? Dan kan jij hen én jezelf de eerste rit cadeau geven.

Trending bij Uber

Uber is allang niet meer enkel een taxiservice. Tegenwoordig bestel je ook je favoriete eten via Uber Eats. Super handig en snel, zoals je gewend bent van elk bezorgbedrijf. Maak gebruik van een Uber promotiecode om te profiteren van de allerlaagste prijzen. Uber heeft veiligheid op nummer één staan. Zo kan je je rit delen met anderen zodat ze precies weten waar jij bent en kan je via de app direct contact opnemen met het supportteam van Uber.

Beschikbaar vandaag

Deals3