Voordeeluitjes Kortingscodes

 • Top Keuze
  Deal

  Bekijk alle bestelopties hier bij Voordeeluitjes.nl

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Check de Beste Deals bij Voordeeluitjes.nl

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Voordeeluitjes Kortingscodes voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Check de Beste Deals bij Voordeeluitjes.nlOnline Deal15 aug. 2022
Meld je aan voor de Nieuwsbrief bij Voordeeluitjes.nlOnline Deal15 aug. 2022
Bekijk alle bestelopties hier bij Voordeeluitjes.nlOnline Deal15 aug. 2022

Q&A met Voordeeluitjes

Voordeeluitjes

 

Wanneer moet ik bij Voordeeluitjes betalen?

Je betaalt je overnachting bij de accommodatie. Je kunt dus nu vast boeken, zonder dat het meteen geld kost. Sommige hotels/bungalowparken vragen om een aanbetaling. Hier ontvang je dan bij je reservering bericht over.

Hoe gaat Voordeeluitjes om met annuleren?

Vanaf het moment dat je reservering definitief is gelden de annuleringsvoorwaarden van het hotel. Als je wilt annuleren kun je contact opnemen met het servicecenter van Voordeeluitjes, maar houd er rekening mee dat er niet altijd kosteloos geannuleerd kan worden.

Kan ik mijn reservering bij Voordeeluitjes met een dag verlengen?

Vaak wordt dit als mogelijkheid al aangegeven bij het boeken als het hotel of park deze optie biedt. Vergeet niet om bij verlenging ook gebruik te maken van je Voordeeluitjes kortingscode. Je kunt ook altijd contact opnemen met het servicecenter van Voordeeluitjes om de mogelijkheden te bespreken.

Welke kosten worden er door Voordeeluitjes bovenop mijn boeking berekend?

Naast de kosten van je overnachting rekent Voordeeluitjes € 5,95 administratiekosten per persoon per dag voor hotelarrangementen en € 17,95 per boeking voor vakantieparkarrangementen. Daarnaast berekent het hotel/vakantiepark nog de stads- en toeristenbelasting. De prijzen hiervan verschillen per gemeente.

Kan ik bij Voordeeluitjes ook voor grotere groepen reserveren?

Bij Voordeeluitjes vind je speciale groepsarrangementen voor groepen vanaf 8 personen. Je kunt voor maximaal 10 kamers deze arrangementen online aanvragen. Mocht dit te weinig zijn, dan kun je contact opnemen met het servicecenter van Voordeeluitjes om de mogelijkheden te bespreken.

Contact met Voordeeluitjes

Als je contact wilt opnemen met Voordeeluitjes kan dat telefonisch op 0900 6677788 of via Whatsapp op 06 30200025. Je kunt ook een e-mail sturen naar team@voordeeluitjes.nl.

Blijf op de hoogte met Voordeeluitjes

 

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 16 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze Voordeeluitjes.nl code.

Ontdek Voordeeluitjes.nl

Bij Voordeeluitjes boek jij je leukste hotelovernachtingen in binnen- en buitenland tegen de scherpste prijzen en met de beste service. Dagelijks worden er nieuwe hotels, B&B’s, campings en vakantieparken toegevoegd. En met een Voordeeluitjes kortingscode scoor je de beste deal mogelijk! Bovendien bestaan de meeste arrangementen uit meer dan alleen een hotelovernachting. Je kunt hierbij denken aan vele extra’s zoals een welkomstdrankje, diner, wandelroute, gebruik van luxe faciliteiten of korting op een activiteit in de omgeving.

Bespaar meer met Voordeeluitjes.nl

Vind je de wisselende aanbiedingen bij Voordeeluitjes nog niet voordelig genoeg, dan zijn er een aantal terugkerende acties die je vast blij zullen maken. Wacht dacht je van een 3=2 regeling, waarbij je 3 nachten overnacht en er maar 2 betaalt. Maar ook de prijspakker, waar je standaard een vaste korting krijgt is ook niet mis. Of neem eens een kijkje bij de 50 euro arrangementen? Voor 50 euro overnacht je in een hotel waar je voor een klein prijsje heerlijk kunt ontspannen. Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden. Neem dus zeker een kijkje op de actiepagina’s van Voordeeluitjes.

Trending bij Voordeeluitjes.nl

Op de homepage van Voordeeluitjes vind je een aantal tips voor uitjes en ook een dagactie voor een nog scherpere prijs – snel even kijken dus! Daarnaast heeft Voordeeltuitjes ook een bloggedeelte met leuke tips en achtergrondinformatie over een aantal van de topbestemmingen. Houd de voordeeluitjes aanbiedingen dus goed in de gaten. Zo doe je misschien wel inspiratie op voor een tripje naar een plaats waar je zelf nooit aan gedacht had.

 

Beschikbaar vandaag

Deals3