sluit
TTD Launch

Salon Botanic Beauticien Haarlem

Gedempte Raamgracht, 81 Zw, Haarlem

Hifu7d-behandeling: facelift zonder snijden bij Salon Botanic Beauticien in Haarlem

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 27-3.
Code toepassen

In een Notendop

Trakteer jezelf op een Hifu7d-behandeling en ga voor een facelift zonder dat er gesneden wordt

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Anti Aging-gezichtsbehandeling
  • En Hifu7D-behandeling in een zone naar keuze
  • Boek jouw portie vitaliteit op een dinsdag, woensdag of donderdag
  • In hartje Haarlem bij een kleurrijke salon vol met kunst aan de muur
  • De salon en behandeling is enkel voor dames

Anti Aging-gezichtsbehandeling

  • Reiniging gezicht
  • Dieptereiniging en peeling met de microdermabrasie
  • Anti-Aging masker na de Hifu7d-behandeling
  • Korte gezichtsmassage met Anti-Aging serums en oliën
  • Dagcrème

HIFU 7D 2022/2023

De Hifu7D is het allernieuwste Hifu-apparaat, speciaal voor huidverstrakking en huidversteviging: een facelift zonder snijden en werkzaam op basis van HIFU (High Intensity Focused Ultrasound).

Hoe werkt het?

De Hifu7D brengt middels ultrageluidsgolven energie in verschillende lagen van de huid. Dit zorgt voor een specifieke temperatuur in deze lagen, waardoor het bestaande collageen regenereert en nieuwe collageenvezels worden aangemaakt. Hierdoor krijg je een verstrakking en een liftend effect van de huid. Het is een prachtige oplossing voor diepe- en oppervlakkige rimpels, het verbeteren van de huidtextuur, liften van verslapte huid en het verstevigen van de huid. Zie hier voor meer details over de behandeling.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig van maandag t/m donderdag. Verplicht via WhatsApp reserveren op 0621 820 957, o.v.v. Groupon. Annuleren minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor vrouwen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Over Salon Botanic Beauticien Haarlem

Salon Botanic Beauticien is een creatief adres in hartje Haarlem waar kunst en schoonheid in verschillende vormen te vinden zijn. Zo kijk je in de galerie je ogen uit naar kleurrijke schilderijen van bekende kunstenaars, gastkunstenaars en eigen werk van eigenaresse Setine van der Noordaa. Als ze niet bezig is met schilderen, dan is ze bezig de schoonheid van de mens naar voren te halen. Met het gezicht als haar canvas, laat ze haar beauty-bezoekers graag stralen. En wel met een opfrisser van de huid in de vorm van verschillende gezichtsbehandelingen. Met biologische en natuurlijke producten, microdermabrasie en geluidsgolven haalt zij de glow in je gezicht naar voren, terwijl je je ogen de kost geeft aan al de kunstwerken die om je heen aan de muur prijken.