sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Studio ARTin

Keersluisweg 7, Almere

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse-behandeling op zone(s) naar keuze bij Studio ARTin in Almere-Buiten

Kies optie

In een Notendop

Laat ongewenste vetcellen heel gericht bevriezen zodat ze makkelijker afgevoerd kunnen worden en vet kan verdwijnen zonder te sporten.

Over deze deal

 • Cryolipolyse-behandeling
 • Op 1, 2, 3 of 4 zones naar keuze
 • De behandeling duurt ca. 35-60 minuten (afhankelijk van het aantal te behandelen zones)
 • Je kan kiezen uit de volgende zones:
  • Armen
  • Benen
  • Billen
  • Buik

Cryolipolyse:

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0687 696 999. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Studio ARTin

In Almere-Buiten vind je Studio ARTin. Deze salon is gespecialiseerd in permanente make-up en huidverbetering. Ook kan je er terecht om haar te laten verwijderen en om je vet te bevriezen met cryolipolyse. Bij alle behandelingen staan hygiëne en veiligheid centraal, zodat jij met een onbezorgd gevoel in de stoel kan gaan zitten. Nafiseh staat voor je klaar om advies op maat te geven en haar doel is om jou stralend haar salon te laten verlaten.