Geen nieuwe meldingen

Gastronomisch driegangendiner van de chef incl. 4 amuses bij restaurant De Saffraan in Amersfoort

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Een gastronomisch driegangendiner van de chef incl. 4 amuses
  • Aan boord van de 100 jaar oude klipper “Hoop op Welvaart”
  • Dineren kan op het dek of binnen in een intieme, gemoedelijke setting

  • De invulling van dit 3-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de patron-cuisinier Kars van Wechem vooral bepaald door de seizoenen en producten die de markt op dit moment biedt

Voorwaarden

Reserveren: verplicht via reserveren.groupon.nl.
Meer info: exclusief drankjes. Lunchen kan van 12.00 uur tot 14.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Betalen met dinercheques/bonnen is niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Saffraan

Op een bijzondere locatie - de meer dan honderd jaar oude klipper "Hoop op Welvaart" in Amersfoort - vind je restaurant De Saffraan. Dat de beste stuurlui aan wal staan, gaat niet op voor De Saffraan want in de kombuis staat patron-cuisinier Kars van Wechem. Eerder werkte hij aan de zijde van onder anderen culi-kanonnen Nico Boreas en Jonnie Boer. De gastronomische opvattingen van Van Wechem zijn helder en origineel, vanuit een Nederlandse basis met een verfijnde Aziatische touch. Iedere dag is hij samen met zijn team bezig met het verder ontwikkelen van smaken, bereidingstemperaturen en texturen en het perfectioneren van de gerechten, wat heeft geleid tot 15 Gault Millau-punten. Kers op de taart bij zoveel moois is natuurlijk een goed glas dat de gerechten perfect begeleidt. Vraag gastvrouw en sommelier Monique Korteschiel gerust om advies.

De Saffraan

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.