Twee speciaalbieren of wijnen van de kaart plus borrelplank met kazen, worsten, olijfjes, tapenade en brood is de formule voor gezelligheid.
Proef Italië bij dit Belgische restaurant vlak over de grens.
Laat je 5 gangen lang verrassen met zorgvuldig samengestelde amuses en geniet van de verschillende smaaksensaties van deze delicate hapjes.
Proef drie uur lang gerechten van over de hele wereld die in buffetvorm voor je klaar staan, denk aan carpaccio, wokgerechten en salades.
Niet één, maar twee sandwiches van 15 cm met bijv. ham en tonijn om te delen of lekker zelf op te peuzelen én een cookie voor de zoete trek.
Je mag 4 koffie’s van de kaart kiezen en je krijgt er ook nog wat te snoepen bij in de vorm van een koekje en chocolaatje van het huis.
Laat je culinair verrassen met acht “Signature”-gerechtjes van chef Maxime Mazier, naar keuze met champagne, wijn, water en koffie/thee.
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Maak kennis met biologische Solà Fred-wijnen in 3 kleuren of ontdek de rode klassiekers Mas Gran Montsant reserva en/of Crianza.
Voeg een vleugje Portugese zon toe aan je lunch, borrel of diner met keuze uit drie pakketten gevuld met prestigieuze wijnen.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
Thuis genieten van een proeverij - met 12 unieke wijnen - zonder naar een kasteel hoeven te gaan, gemak dient de mens.
Organiseer samen met je vrienden, familie of collega’s een bubbelproeverij bij jou thuis en ontdek jouw favoriete mousserende wijnsmaak.
Bij Lucas Rive maak je tijdens deze lunch vier keer kennis met culinair-creatieve gerechten, die keer op keer weten te verrassen.
Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.
Proef gedurende twee uur 12 verschillende wijnen en likeuren inclusief een fles wijn cadeau voor de gastheer/gastvrouw.
Kies de Veggie-box, Quick & Easy-box, Original-box of Family-box en ontvang de ingrediënten en recepten thuis op een moment dat jou uitkomt.
Bestel eten bij je favoriete restaurant, laat Uber Eats het thuisbezorgen en krijg € 10 korting op jouw bestelling.
Doe je vrienden, familie of collega’s een originele traktatie kado met gepersonaliseerde M&M’s met eigen foto, clipart of tekst er op.
Geef je slagroomtaart een persoonlijke touch, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo, een foto van je kat of de jarige job.
Je krijgt bijvoorbeeld korting op een stuk 50+ ui-brandnetel-kaas, een scherp kaasmes en een pot kaasdip van geroosterde tomaat.
Ga bijv. voor de Osetra-kaviaar (als je houdt van een nootachtige smaak) of kies voor Classic-kaviaar (met delicate smaak).
Je krijgt drie verschillende smaken koffie met een aromawiel, koffierecepten en -weetjes en info over de geschiedenis bij je thuis bezorgd.
Kijk dieper in dat glaasje wijn dan alleen de smaak - leer o.a. over de geschiedenis, verschillende soorten wijn en combinaties met eten.
Proef 12 verschillende wijntjes die passen bij het seizoen en laat je informeren door wijnkenner Sophie of Dick in een proeverij van 2 uur.
Benoem jezelf tot meester in bier na het behalen van je diploma na een heuse bieropleiding waar je o.a. meer leert over het brouwproces.
Schep salades, warme snacks, groenten, spareribs, mosselen, kip, vis, biefstuk en desserts op terwijl je geniet van drankjes, onbeperkt.