Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Nieuwe Leliestraat 133, Amsterdam

Figuurcorrectie met 1, 4 of 8 keer Just Slim Body Shaping bij Just Wellness

Kies optie

In een Notendop

Laat je bijstaan in de strijd tegen overtollige kilo’s met een behandeling op basis van ultrasone golven op specifieke lichaamszones.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Afslanken vraagt net zo veel inspanning als het inpakken en je aankleden voor de reizen en feestjes die de extra kilo’s opgeleverd hebben. Stuur je overtollig vet weer naar huis met Just Slim Body Shaping bij Just Wellness.

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor 1x Just Slim Body Shaping (waarde € 145)
  • € 149,99 voor 4x Just Slim Body Shaping (waarde € 580)
  • € 289,99 voor 8x Just Slim Body Shaping (waarde € 1.160)

Just Slim Body Shaping

Body Shaping is ontwikkeld om vet te verwijderen op kleine lokale zones. De behandeling is een alternatief voor liposuctie, zonder chirurgische ingreep. Het gaat ook niet om grote hoeveelheden vet, wel om vet op moeilijk te behandelen zones. Tijdens de Body Shaping worden golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt door middel van ultrasound. Dat stimuleert het afbreken van de inhoud van vetcellen. De afgebroken vetten worden dan door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Gemiddeld heb je 4 behandelingen nodig per zone. Per behandeling worden 2 gebieden van 100 vierkante cm behandeld. Door de een BMI-meting voor- en na de behandeling worden je resultaten goed in kaart gebracht. De behandeling kan worden toegepast op volgende zones:

  • Onderbuik
  • Bovenbuik
  • Dijen
  • Flanken (love handles).

Je krijgt het advies om in de dagen na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen beter te laten afvoeren. Voorafgaand aan elke vervolgbehandeling krijg je een evaluatiegesprek en wordt je BMI opnieuw gemeten, zodat kan zien hoe het gaat. Het is aan te raden om ieder half jaar een herhaalbehandeling te laten plaatsvinden.

Just Wellness

In het hart van de Jordaan ligt beautysalon Just Wellness, waar zeer ervaren mensen werken. Ze hebben 4 behandelruimtes en het is ook mogelijk duo-behandelingen te boeken. Op deze manier kan je samen ontspannen. En omdat schoonheid geen tijd kent, zijn ze 6 dagen per week geopend van 10.00 - 22.00 uur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 622 4505, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: er zijn gemiddeld 4-8 behandelingen nodig tot het gewenste resultaat. Per behandeling worden er 2 gebieden van 100 cm2 behandeld. Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone(s) voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Just Wellness