sluit
TTD Launch

Kartfabrique

Westkanaaldijk 7, Utrecht

Prison Island: probeer binnen 1,5 uur met 2-10 personen te ontsnappen uit 38 cellen bij Kartfabrique in Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Het cellencomplex is een mix tussen Fort Boyard en escaperooms, met 38 cellen die je fysieke, technische en tactische skills testen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Ontsnap binnen 1,5 uur uit de 38 cellen van Prison Island
  • En doe dit uiterlijk 30 november 2022
  • Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar
  • En voor groepen van 3 tot 100 personen
  • Je speelt in teams van 3 tot 5 personen

Prison Island

Prison Island is een avonturenspel uit Zweden: het is een mix tussen Fort Boyard en escaperooms. Het spel bestaat uit 38 cellen in een gevangenis. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Dit kunnen fysieke, technische of tactische spellen zijn. In sommige cellen moet je opdrachten oplossen die vergelijkbaar zijn met escaperoom-opdrachten. Andere cellen zijn weer een stuk fysieker en vragen juist weer om een goed uithoudingsvermogen. 

Punten kan je scoren door het speuren naar knoppen, het gooien van ballen, het oplossen van raadsels en het ontwijken van bewegingssensoren. En iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheidsgraad. Hierdoor ben je in de ene cel meer tijd kwijt dan de andere. De speelduur per cel varieert van 1 tot 5 minuten. Verzamel met je team genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2022 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht online via kartfabrique.nl/groupon-pi.
Annuleren: voor groepen tot 20 personen geldt geen annuleringstermijn. Voor groepen vanaf 20 personen geldt een annuleringstermijn van minimaal 7 dagen, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Bij een no-show vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: promotiecodes zijn niet geldig voor deze deal. Geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar oud, kinderen tussen 7-14 jaar oud moeten echter wel begeleid worden door een volwassene (van 18 jaar of ouder). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kartfabrique