sluit
V-Day

AP Training Studio

Molenkade 39D, Duivendrecht

1 maand personal training met 60-180 minuten training per week bij AP Training Studio in Duivendrecht

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 3-2.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je een maand lang tot wel 3 keer per week professioneel begeleiden bij het sporten en neem eventueel een sportmaatje mee.

Over deze deal

  • 1 maand (4 weken) personal training
  • Kies voor 1, 2 of 3 keer per week trainen
  • Elke sessie duurt 60 minuten
  • Altijd onder de professionele begeleiding van Axel
  • Je kan in je eentje komen sporten, maar je mag ook iemand meenemen
  • In de PT Studio in Duivendrecht

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht via e-mail reserveren op axelpersonaltraining@gmail.com. Geldig op alle dagen van de week. Je eerste afspraak moet plaatsvinden binnen 3 maanden na het moment van aankoop. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Een maand staat gelijk aan 4 weken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over AP Training Studio

Axel heeft een missie: iedereen inspireren om te komen sporten in zijn eigen Personal Training studio. Als iemand een vechtersmentaliteit heeft, is het Axel wel. Nadat hij een ernstig auto-ongeluk kreeg, werd hem verteld dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Inmiddels is hij een gediplomeerd personal trainer en voedingsdeskundige die zijn kennis wil overbrengen op jong en oud. Hij staat te trappelen om jou te begeleiden in jouw fitness-traject.