sluit
TTD Launch

Restaurant Jasmijn

Nieuwe Boteringestraat 66, Groningen

Mediterraanse mixed-grill naar keuze afhalen bij Restaurant Jasmijn in Groningen Plantsoenbuurt

Kies optie

In een Notendop

Proef vier verschillende soorten vlees of vis samen met een mix van groenten en couscous of aardappelpartjes.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Mixed grill vlees of vis
  • Geserveerd met een mix van groenten op Mediterrane manier gemaakt met tijm en rozemarijn en keuze uit couscous of Provençaalse aardappelpartjes
  • Voor de vleesliefhebber bestaat de mixed-grill uit vier soorten vlees: kotelet, merguez, gekruid gehakt en kipspies
  • Voor de visliefhebber is het een verrassing wat er op je bord komt (afhankelijk van de vangst)
  • De mixed grill is per persoon vrij te kiezen, geef je geen keuze door dan wordt het vlees

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via groupon.nl/reservations. Meer info: exclusief drankjes. Arriveren vanaf 17.00 tot uiterlijk 19.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Restaurant Jasmijn

De Arabische jasmijn is een geurige bloem. De naam is afkomstig van het Perzische Yasmin dat "geschenk van God" betekent. In Binnenstad-Noord in Groningen vind je Restaurant Jasmijn, een plek waar geur ook de boventoon voert: de geur van gekruid vlees van de grill, gestoomde groenten, couscous en andere mediterraanse en Noord-Afrikaanse gerechten die een geschenk voor de smaakpapillen zijn. Schuif aan voor een rijk diner in het restaurant of schakel Jasmijn in voor tot in de puntjes verzorgde catering, bijvoorbeeld voor lunch, buffet, barbecue, paella of high tea. Ook kan je de sfeervolle zaal huren voor een eigen viering des levens.