Geen nieuwe meldingen

John F. Kennedyplein 20, Purmerend

Acupunctuur-sessies bij Nurture Your Nature in Purmerend

Kies optie

In een Notendop

Laat acupunctuur je helpen bij klachten als moeheid, buikpijn, slaapproblemen en hoofdpijn.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1 acupunctuur-sessie (waarde € 65)
  • € 39,99 voor 3 acupunctuur-sessies (waarde € 175)

Acupunctuur is het manipuleren van de energiebanen door middel van naalden, met als doel klachten te verminderen en de balans te herstellen. Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn tegen menstruatieklachten, menopauze, moeheid, rugklachten, nekklachten, depressie en hoofdpijn. Kies met deze deal voor 1 of 3 sessies van elk 45 minuten. Tijdens je eerste afspraak vindt ook een intake plaats van 45 minuten om in kaart te brengen waar je behoefte aan hebt of last van hebt.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0640 260 475 of via e-mail op info@nurtureyournature.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nurture Your Nature

Voor Alex is het duidelijk: acupunctuur is gestoeld op de verzamelde kennis, ervaring en resultaten over duizenden jaren heen en daarom minstens zo belangrijk als de westerse gezondheidszorg. Hij is dan ook erg geïnteresseerd in hoe deze twee elkaar kunnen versterken. Belezen en geïnspireerd geraakt heeft hij aan 't John F Kennedyplein in Purmerend zijn eigen praktijk geopend waar je welkom bent voor acupunctuur, acupressuur, cuppen, guasha en moxa.