Perfect You Skin Clinic Arnhem

Onbeperkt tatoeage of permanente make-up verwijderen bij Perfect You Skin Clinic

Resterende tijd beperkt!
Tot 81% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Slingers, ballonnen en confetti zijn gemakkelijk op te ruimen na een feestje, maar sommige versieringen vergen net even wat meer dan een sopje en een stofzuiger. Laat nu je tatoeage of permanente make-up verwijderen door een laser met een onbeperkt aantal behandelingen bij Perfect You Skin Clinic.

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor onbeperkt verwijdering tattoo/permanente make-up 10 cm² (waarde € 330)
  • € 144,99 voor onbeperkt verwijdering tattoo/permanente make-up 25 cm² (waarde € 660)
  • € 499,99 voor onbeperkt verwijdering tattoo/permanente make-up 100 cm² (waarde € 2.640)

Om de tatoeage of de make-up te verwijderen, wordt gebruikgemaakt van een laser. Tijdens de behandeling worden lichtpulsen van de laser gericht op de tatoeage om de tatoeagepigmentdrager open te breken. In de weken volgend op de behandeling breekt je eigen lichaam op natuurlijke manier de kleine deeltjes af, waarna ze door het lichaam afgevoerd worden. Let er wel op dat je je huid goed blijft verzorgen tijdens de behandelperiode en daarna.

De laser is geschikt voor alle tatoeages, van gekleurd tot geschaduwd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het soort inkt en het aantal jaren dat je de tatoeage hebt. Voor een goed resultaat moet je er wel van uitgaan dat je gemiddeld acht of meer behandelingen nodig hebt. Pigmentvlekken kunnen ook verwijderd worden.

Perfect You Skin Clinic

Bij Perfect You Skin Clinic werkt uitsluitend medisch opgeleid en gecertificeerd personeel. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van medische en esthetische behandelingen en werken met de meest geavanceerde apparatuur. Daarnaast kan je hier ook terecht voor o.a. IPL en tanden bleken.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 1 week van tevoren verplicht telefonisch op 085 4013 586, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info
: gemiddeld zijn er 6 - 10 behandelingen nodig met tussenpozen van 7-8 weken voor het gewenste resultaat. Niet geschikt voor mensen met hemofilie, chronische huidziekten, contactallergie, diabetes, imuunstoornissen en hart- en vaatafwijkingen. Alleen geldig in de vestiging Arnhem. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Perfect You Skin Clinic Arnhem


Perfect You Skin Clinic Arnhem

Cosmetische behandelingen, Tatoeageverwijdering, Medisch, Plastische chirurgie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.