Geen nieuwe meldingen

Westerkade 10, Utrecht

4 of 8 paaldanslessen voor beginners bij Studio Aeris in Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Leer de basis van een sierlijke en tegelijk sportieve fitnesstraining met dames onder elkaar.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Grizzlyberen mogen dan wel uitstekende boomklimmers zijn, hun afdalingen ogen even elegant als die van een dooie arend. Met een reeks sportief paaldansen voor beginners bij Studio Aeris leer je pure kracht en conditie koppelen aan de balans van een adelaar.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 4 paaldanslessen van 90 minuten (waarde € 76)
  • € 54,99 voor 8 paaldanslessen van 90 minuten (waarde € 137)

Paaldansen is een alternatieve en uitdagende full body work-out die je kracht en uithoudingsvermogen bevordert. Met paaldansen voor beginners leer je in een reeks van 4 of 8 lessen van anderhalf uur en in groepen tot 12 vrouwen de basis aan. Alle dames mogen deelnemen, gewoon voor de fun of naar aanleiding van een feestje. Al wat je hoeft mee te nemen zijn je korte sportbroek, T-shirt of sporttop en een handdoek. Ontdek de combinatie van een sierlijke choreografie en een weldoende fitnesstraining.

Studio Aeris

Studio Aeris is een professionele paaldansstudio op een steenworp van het centrum van Utrecht. Ze bieden paaldanslessen aan op alle niveaus: van beginner tot expert. Iedereen is welkom bij Studio Aeris, ongeacht je leeftijd, maat of conditie. Met onder andere 5 danspalen zijn er voldoende voorzieningen om je in groep te laten gaan voor een sportief onderonsje.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop. Bekijk hier het lesrooster: www.studio-aeris.com/lesrooster.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op www.studio-aeris.com/vouchers-bonnen/#groupon.
Annuleren: minimaal 5 uur van tevoren, anders vervalt je les.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Alleen geldig voor beginner 1-lessen. Alleen geldig voor vrouwen. Maximaal 12 deelnemers per les. Zelf meenemen: korte sportbroek, t-shirt of sporttop en handdoek. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio Aeris