Geen nieuwe meldingen

Sun & Skin

Duikerstraat 17 B, Rotterdam

Vet verliezen met de Lipo cryo-afslankbehandeling bij Sun & Skin

340+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Neem de handschoen op tegen vetrolletjes met een behandeling op basis van lokale vetcelbevriezing.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 29,99 voor 1x 1 zone cryolipolyse (waarde € 70)
  • € 49,99 voor 1x 2 zones cryolipolyse (waarde € 140)
  • € 69,99 voor 1x 3 zones cryolipolyse (waarde € 210)

  • € 79,99 voor 3x 1 zone cryolipolyse (waarde € 210)
  • € 139,99 voor 3x 2 zones cryolipolyse (waarde € 420)
  • € 199,99 voor 3x 3 zones cryolipolyse (waarde € 630)

Lipo cryo

In deze behandeling wordt een speciaal vet-omzettingsapparaat wordt op het geselecteerde lichaamsdeel aangebracht waarbij de zuigende kracht het onderhuidse weefsel vastgrijpt en de selectieve cryo-technologie het weefsel afkoelt. De vetcellen die aan het proces worden blootgesteld gaan kristalliseren en afsterven. Geleidelijk aan zullen de dode cellen je lichaam gaan verlaten in de weken na de behandeling. Al naargelang de dikte van het vetweefsel zijn 1 tot 3 sessies nodig voor een gewenst resultaat. De aanbevolen wachttijd tussen twee sessies is ongeveer 45 dagen. De behandeling duurt per zone ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de vetweefseldikte en de oppervlakte van het te behandelen lichaamsdeel van buik, benen en lovehandles tot armen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 010 341 9251, o.v.v. Groupon.
Meer info: voor een afspraak na 18.00 uur en op zaterdag betaal je een toeslag van € 7,50. 1 zone is ongeveer 10x5 cm = 50cm2. De aanbevolen wachttijd tussen twee sessies is ongeveer 45 dagen. Naargelang de dikte van het vetweefsel zijn 1 tot 3 sessies nodig voor een gewenst resultaat. De behandeling duurt per zone ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de vetweefseldikte en de oppervlakte van het te behandelen lichaamsdeel van buik, benen en lovehandles tot armen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sun & Skin

Sun & Skin is een stijlvolle beautysalon in Het Lage Land van Rotterdam met een keur aan schoonheidsbehandelingen, ervaring en expertise. Het personeel vormt met zijn kunde en enthousiasme een gezonde en frisse basis en het bijzondere interieur maakt het schone plaatje compleet. Binnen bij Sun & Skin vind je de MegaSun-zonnebanken, maar er worden ook diverse ontharingstechnieken en massages uitgevoerd. Een manicure en/of pedicure nodig? Bij Sun & Skin kan je je handen en voeten gerust neerleggen.