Geen nieuwe meldingen

Vondelweg 264, Rotterdam

Vet verliezen door vet bevriezen: cryolipolyse voor een zone naar keuze bij Wellshaped in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Deze behandeling voor mannen en vrouwen is ontwikkeld om plaatselijke vetcellen af te koelen, af te breken en af te voeren.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Rollen zijn leuk wanneer acteurs ze spelen op het toneel of als je het over de grond doet van het lachen, maar minder als ze uit vet bestaan en zich op je buik bevinden. Rol naar binnen bij Wellshaped Rotterdam voor een cryolipolyse-behandeling.

Kies uit twee opties

  • € 99 voor 1x cryolipolyse-behandeling
  • € 279 voor 3x cryolipolyse-behandeling

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je vooraf uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat. Een behandeling duurt 40 minuten.

Je kan kiezen uit de volgende zones:

  • Buik
  • Billen
  • Benen
  • Lovehandles
  • Armen

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop bij 1 behandeling en 12 maanden vanaf het moment van aankoop bij 3 behandelingen op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 848 3773, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je Groupon bij aankomst afgedrukt of op je mobiel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wellshaped Rotterdam

Wellshaped biedt eersteklas begeleiding bij het werken aan je gewenste plattere buik, slankere taille, strakkere billen en slankere benen. Door vet te bestrijden op gerichte plekken met moderne technieken worden veel goede resultaten geboekt. Wellshaped maakt onder meer gebruik van Coolshape-, Ultra Light- en Ultrasound-behandelingen. Behalve in de wijk Crooswijk in Rotterdam heeft Wellshaped ook een vestiging in Antwerpen.