Adrenalinejunk of niet, de ervaring van het skydiven, ook parachutespringen genoemd, is er één om nooit te vergeten. Skydiven is mogelijk voor iedereen. Ervaring en opleiding zal op dit gebied bij de meesten van ons ontbreken, maar ook dan zijn er nog steeds verschillende manieren om een helikopter, vliegtuig of ballon uit te springen. Als nieuweling in het valschermspringen is een tandemsprong niet bij voorbaat de aangewezen weg. Na een kleine medische test kunt u ook solo al een sprong maken. Vanaf een relatief lage hoogte (zo'n 1000 meter) maakt u een sprong met automatische opening van de parachute. Deze zit namelijk middels een statische lijn bevestigd aan het vliegtuig waardoor de parachute na afsprong onmiddelijk zal openen. Ga het avontuur en de spanning van skydiven tegemoet!

Ga eens samen met vrienden skydiven met fantastische kortingsbonnen!

Wilt u echter een heuse vrije val zonder automatische opening beleven, dan zult u van grotere hoogten moeten springen (zo'n 3000 tot 4000 meter). U onderneemt hiertoe samen met een ervaren springer een zogeheten tandemsprong. Mocht u al ruimere ervaring hebben en een dergelijke sprong liever solo maken, dan is dit met een kortingsbon voor skydiven van Groupon zeker zo aantrekkelijk. Met een kortingsbon uit de categorie "vliegen" was Skydiven nooit eerder zó leuk en zó voordelig. Aarzel niet langer de kortingsbonnen voor skydiven te gaan gebruiken. Of wat dacht u van een paar kortingsbonnen voor uw vrienden? Groupon maakt dit alles leuker. Mis de deals en de kortingsbonnen voor Skydiven van Groupon niet!

Goedkoop skydiven in de aanbieding

We moeten toegeven dat de korting voor het goedkoop skydiven in deze aanbieding niet voor iedereen geschikt is. Zo mag je bijvoorbeeld geen last hebben van hoogtevrees en moet je spanning en avontuur wel erg leuk vinden. Want met deze aanbieding kan je goedkoop skydiven. Groupon biedt je altijd leuke sportieve kortingen aan en daar is deze nieuwe aanbieding zeker een goed voorbeeld van. Als je altijd al eens uit een vliegtuig wou springen, dan kan je nu je kans grijpen met deze goedkoop skydiven aanbieding.

Unieke kans: goedkoop skydiven in de aanbieding

Groupon heeft nu skydiven in de aanbieding. We bieden je hiermee de mogelijkheid om zelf eens te ervaren hoe het voelt om uit een vliegtuig te springen. Ervaar in je vrije tijd hoe het voelt om in een vrije val ons land van hoog in de lucht te zien. Gelukkig zal de instructeur je stap voor stap begeleiden tijdens deze sprong, zodat er niks fout kan gaan. Naast deze unieke kans waarbij we goedkoop skydiven in de aanbieding hebben, bieden we je nog veel meer kortingen aan voor leuke dagjes weg. We zijn namelijk de marktleider op het gebed van kortingen voor jouw vrije tijd en proberen je altijd weer de meest spectaculaire kortingen toe te sturen. Kijk maar eens op onze website voor meer leuke acties en ideeën voor dagjes weg.

Lees verder