sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Ga nu het avontuur aan: skydiven met kortingsbonnen!

Adrenalinejunk of niet, de ervaring van het skydiven, ook parachutespringen genoemd, is er één om nooit te vergeten. Skydiven is mogelijk voor iedereen. Ervaring en opleiding zal op dit gebied bij de meesten van ons ontbreken, maar ook dan zijn er nog steeds verschillende manieren om een helikopter, vliegtuig of ballon uit te springen. Als nieuweling in het valschermspringen is een tandemsprong niet bij voorbaat de aangewezen weg. Na een kleine medische test kunt u ook solo al een sprong maken. Vanaf een relatief lage hoogte (zo'n 1000 meter) maakt u een sprong met automatische opening van de parachute. Deze zit namelijk middels een statische lijn bevestigd aan het vliegtuig waardoor de parachute na afsprong onmiddelijk zal openen. Ga het avontuur en de spanning van skydiven tegemoet!

Ga eens samen met vrienden skydiven met fantastische kortingsbonnen!

Wilt u echter een heuse vrije val zonder automatische opening beleven, dan zult u van grotere hoogten moeten springen (zo'n 3000 tot 4000 meter). U onderneemt hiertoe samen met een ervaren springer een zogeheten tandemsprong. Mocht u al ruimere ervaring hebben en een dergelijke sprong liever solo maken, dan is dit met een kortingsbon voor skydiven van Groupon zeker zo aantrekkelijk. Met een kortingsbon uit de categorie "vliegen" was Skydiven nooit eerder zó leuk en zó voordelig. Aarzel niet langer de kortingsbonnen voor skydiven te gaan gebruiken. Of wat dacht u van een paar kortingsbonnen voor uw vrienden? Groupon maakt dit alles leuker. Mis de deals en de kortingsbonnen voor Skydiven van Groupon niet!