Het winterseizoen is weer aangebroken. Dat betekent dat de schaatsen weer uit het vet kunnen. Groupon haakt hierop in met een fantastische aanbieding. Je kunt nu met een flinke korting komen schaatsen in Zoetermeer. Binnenkort is het weer kerstvakantie, dus heb je waarschijnlijk veel vrije tijd. De ideale gelegenheid om de gezellige sfeer van de schaatsbaan op te zoeken. De baan in Zoetermeer heeft voor alle leeftijden iets te bieden. Voor de oudere, meer ervaren schaatsers is er een wedstrijdbaan van 400 meter. Voor de kleine schaatsliefhebbers is er een speel- en krabbelbaan in het midden van de wedstrijdbaan. Voor de dorst of de lekkere trek is er tevens een restaurant. Kortom, deze aanbieding voor schaatsen in Zoetermeer is ideaal voor een uitje met het hele gezin.

Unieke aanbieding om met korting te schaatsen in Zoetermeer.

Begint het bij jou ook weer te kriebelen nu de winter weer voor de deur staat? Wat is er Hollandser dan in je vrije tijd een gezellig dagje schaatsen met je partner en kinderen. Met deze aanbieding van Groupon kan je nu met een flinke korting komen schaatsen in Zoetermeer. Kortingsbonnen kunnen je vinden op de site. Je kunt er ook voor kiezen om de aanbieding te gebruiken voor het huren van schaatsen op de de baan. Deze kans mag je toch niet laten liggen? Hopelijk zien we je dan ook binnenkort op de baan in Zoetermeer schaatsen.

In je vrije tijd schaatsen op ijsbaan Zoetermeer

Kan de winter voor jou niet lang genoeg duren? Ben jij ook zo blij wanneer de zomer voorbij is, de blaadjes beginnen te verkleuren en het steeds korter licht is? Dit betekent immers dat de winter er weer bijna aan komt! Waar voor de een de winter lijdt tot depressies, zijn er genoeg mensen die zich in de lente al verheugen op de komende winter wanneer ze hun schaatsen weer uit het vet kunnen halen. Ben jij zo'n echte schaatsfanaat? Dan mag je deze coupon waarmee je in je vrije tijd heel voordelig bij ijsbaan Zoetermeer terecht kunt niet laten lopen! Bestel je kortingsbon vandaag nog en ontvang tot wel 70% korting op de entree van ijsbaan Zoetermeer.

Voordelig rondjes rijden op ijsbaan Zoetermeer

Bijna alle Nederlanders kunnen wel schaatsen. Helaas ligt er niet iedere winter mooi en betrouwbaar natuurijs. Een bezoekje aan een ijsbaan is dan het enige alternatief. Ook wanneer je je techniek en conditie alvast wilt bijwerken voordat het schaatsseizoen begint, kun je met onze kortingsbonnen al vroeg in het seizoen bij ijsbaan Zoetermeerterecht. Bestel voor de zekerheid wat extra kortingsbonnen, want het zou zo maar een winter zonder natuurijs kunnen worden. Met de kortingsbonnen van Groupon kun je in dat geval regelmatig tegen een flink gereduceerd tarief bij ijsbaan Zoetermeer terecht.

Lees verder