Kwikfit Kortingscodes

 • Top Keuze
  Deal

  Bekijk alle bestelopties hier bij Kwikfit

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Aanbieding
  Deal

  Meld je aan voor de Nieuwsbrief bij Kwikfit

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden
 • Sale
  Deal

  Check de Beste Deals bij Kwikfit

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Kwikfit Kortingscodes voor mei 2022

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
Check de Beste Deals bij KwikfitOnline Deal15 aug. 2022
Meld je aan voor de Nieuwsbrief bij KwikfitOnline Deal15 aug. 2022
Bekijk alle bestelopties hier bij KwikfitOnline Deal15 aug. 2022

Veelgestelde vragen over Kwikfit

Hoe lang duurt een bandenwissel bij Kwikfit?

Bij KwikfFit worden bandenwissels zeer snel uitgevoerd. Gemiddeld duurt een volledige bandenwissel (4 banden) 1 uur, inclusief balanceren.

Waarom moeten banden bij Kwikfit altijd gebalanceerd zijn en voorzien worden van nieuwe ventielen?

Goed uitgebalanceerde banden maken jouw rijervaring veel comfortabeler en verlengen de levensduur van de banden, waardoor je uiteindelijk meer bespaart. Kleppen kunnen uitdrogen en verouderen.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens de APK bij Kwikfit?

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) beoordeelt Kwifit jouw auto op veiligheid en milieubelasting. De APK-inspecteur controleert ook of jouw auto correct is geregistreerd. Daarnaast beoordeelt Kwikfit jouw remmen, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

Voor benzine-, diesel- of (elektrische) hybride auto's, die sinds 1 januari 2006 op de weg zijn, is het lezen van het EOBD-systeem verplicht. Afhankelijk van de uitkomst van de EOBD-meting kan een vervolgmeting (roetmeting of vier gasmetingen) nodig zijn.

Voor auto's die vóór 1 januari 2006 zijn toegelaten en alle LPG-auto's wordt een roetmeting (voor dieselauto's) of een viergasmeting (voor auto's met een benzinemotor of een LPG-motor met een geregelde katalysator) uitgevoerd.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een vrije remtest bij Kwikfit?

Kwikfit rijdt jouw auto over de remtestbank om de remvertraging te berekenen. De wielen worden gedemonteerd en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de remschijven aan de minimale dikte voldoen. Daarnaast worden de remblokken, remschoenen en remklauwen gecontroleerd op afwijkingen en wordt de remleiding gecontroleerd op lekkage.

Biedt Kwikfit vervangend transport aan?

KwikFit-vestigingen bieden geen vervangende auto's aan, maar veel vestigingen hebben wel een fiets tot hun beschikking.

Contactgegevens KwikFit

Je kan mailen naar customers@kwik-fit.nl, of bellen op 088-5945348 (selecteer optie 2).

Als alternatief kan je ook schrijven op:

KwikFit Nederland
Attn klantenservice afdeling
Antwoordnummer 13
3840 WB Harderwijk

Er is ook een contactformulier.

Op de hoogte blijven van Kwikfit

3 Kortingscodes beschikbaar
Laatst Bijgewerkt 8 mei 2022
Deel jouw ervaring over onze Kwikfit code.
Gemiddeld: 5 Sterren

Ontdek Kwikfit

Kwikfit is een van Europa's toonaangevende leveranciers van snelspanbanden voor auto's en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het aanbieden van rem- en uitlaatreparatie, airconditioning-onderhoud, APK-tests en verder onderhoud aan auto’s. Momenteel is Kwikfit misschien wel de grootste naam in zijn branche, maar waarschijnlijk ook de eerste die in de gedachte van een autoliefhebber opkomt als het aankomt op autoservice. Met de Kwikfit-kortingscode profiteer je nu van extra korting. Dankzij hun enorme omvang en bijbehorende koopkracht is Kwikfit in staat om hun naam waar te maken en jou veilig op de weg te houden wanneer dat nodig is.

Bespaar meer met Kwikfit

De Kwikfit Mobiliteitsgarantie kan jou redden van een aantal vreselijk dure rekeningen - en nog belangrijker: kan ervoor zorgen dat jij met een gerust hart de weg op kan. Je hebt pechhulp door heel Nederland, inclusief dekking van jouw woning. Deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Als je een vervangend voertuig nodig hebt, dan wordt dit geleverd dankzij een zorgvuldig ontwikkelde regeling tussen Kwikfit en de toonaangevende verzekeringsgroep Allianz.

Trending bij Kwikfit

Zoveel auto's komen veel eerder op de schroothoop terecht dan zou moeten, omdat hun eigenaren een olieverversing blijven uitstellen. Het is nooit duidelijk hoeveel schade de verouderde olie daadwerkelijk aan jouw auto aanricht totdat het te laat is. Echter, als je de Kwikfit-actiecode gebruikt kan je bij jouw dichtstbijzijnde filiaal dit soort zaken voorkomen en mogelijk de levensduur van jouw auto met enkele jaren verlengen zonder enorme hoge kosten.

Beschikbaar vandaag

Deals3