Geen nieuwe meldingen

Beautycare Tara

Vet kwijtraken zonder snijden: 3-10 cavitatie-behandelingen bij Beautycare Tara in Utrecht-Overvecht

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Een cavitatie-behandeling kan ingezet worden om vet op plekken waar het normaal moeilijk verdwijnt te laten corrigeren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een lokaal buitje is ook lokaal opgehoopt vet niet altijd waar je op zit te wachten, moet je het af en toe gewoon trotseren en komt er na de regen altijd zonneschijn. Klaar op bij Beautycare Tara.

Kies uit 3 opties

  • € 59 voor 3 cavitatie-behandelingen (waarde € 225)
  • € 99 voor 6 cavitatie-behandelingen (waarde € 450)
  • € 149 voor 10 cavitatie-behandelingen (waarde € 750)

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, dijen, armen, buik en billen..

Het formaat van één zone is ongeveer een half A4-tje. Als je de behandeling laat uitvoeren op de buik kan de behandeling bestaan uit 2 zones. Benen, armen of lovehandles zijn altijd 2 zones. Een behandeling duurt 30 minuten per zone. Je kan maximaal 2 zones per keer laten behandelen.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling is je groupon nog 12 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 030 276 4114, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautycare Tara

Beautycare Tara is een veelzijdige beautysalon in Utrecht-Overvecht. Behalve voor schoonheidsbehandelingen als manicures, pedicures, harsen, wimpers liften en wimperextensions kan je hier terecht voor cosmetische ingrepen. Laserontharing met IPL, lipo-cavitatie om ongewenst vet aan te pakken en permanente make-up bijvoorbeeld. Maar ook voor scalp-pigmentation (het 'inkleuren' van kalende plekken op je hoofd) draaien de specialisten hun vaste hand niet om. Of voor ontspannen met een fijne massage. En heb je een feestje of belangrijke dag, de schoonheidsspecialisten brengen graag je make-up aan.

Beautycare Tara

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.