Happiness 4 You

Brinkzicht 18, Baarn

Meditatielessen voor 1 of 2 personen bij happiness4you in Baarn

Kies optie

In een Notendop

Als je wil leren meer rust in je hoofd te krijgen en balans in je lichaam te vinden is de meditatietraining een bezonnen stap op jouw pad.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 1 of 5 meditatielessen voor 1 of 2 personen
  • De lessen worden op dinsdag en donderdag avond gegeven

  • Elke les duurt 1,5 uur

  • De lessen starten om 19.00 uur
  • De lessen sluiten af met een kop thee en een gezamenlijke deelronde

  • Verruim je verstand en leer hoe je in het “Nu” kan leven
  • Mariska Vis kan je helpen naar de gepaste weg voor jou om te mediteren

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via e-mail reserveren op mariskavis@msn.com. Meer info: De (afgedrukte) groupon moet getoond worden bij aankomst. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag en donderdag op basis van beschikbaarheid (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Happiness 4 You

Happiness 4 You, gelegen in Baarn, is een plek waar je heen gaat als je aan de realiteit eventjes wil ontsnappen. Eigenaresse Mariska Vis kan je op allerlei verschillende manieren helpen om jezelf weer in balans te krijgen en de rust te (her)vinden. Zo kan ze je coachen om dingen op een rijtje te zetten en je helpen met tot rust komen door middel van een ontspanningsmassage. Ook kan je zelf leren hoe je mensen kan helpen door een workshop te volgen.