Of je nu voor het eerst op de schaatsen staat of al een ervaren schaatser bent, op het ijs ervaar je de vrijheid van het bewegen op de ijzers. Alleen of juist met een groep vrienden of familie, de pret van het schaatsen is niet alleen weggelegd voor de kinderen. Maak gebruik van deze aanbieding voor schaatsen in Amersfoort met deze Groupon actie en kijk uit naar een heerlijk dagje beweging op het ijs. Natuurlijk kun je gebruik maken van de aanwezige schaatsen indien je zelf geen schaatsen hebt en is er professionele begeleiding aanwezig die je op weg kan helpen. Je kunt zelfs het ijs op met een hulpmiddel dat je stabiel houdt bij je eerste stappen op het ijs. Natuurlijk is het ook voor de kinderen heerlijk om van deze aanbieding gebruik te maken en te gaan schaatsen! Een kinderfeestje of een familiedag krijgen op deze manier een leuke invulling.

Op zoek naar een leuke activiteit? Met onze aanbieding kun je goedkoop schaatsen in Amersfoort!

In je vrije tijd is het vaak fijn om van je vrije dag iets bijzonders te maken. Iets leuks doen is vaak duur en daar hebben we een mooie oplossing voor! Met deze aanbieding voor schaatsen in Amersfoort sta je goedkoop op de ijzers! Sluit de middag af met een heerlijke kop warme chocolademelk en geniet met rode wangen na van het schaatsen. In Amersfoort schaatsen doe je nu goedkoop!

Leef je uit op ijsbaan Amersfoort!

Kan jij ook niet wachten tot de winter begint en je de eerste rondjes over het ijs kunt gaan schaatsen? Gelukkig hoeft dat niet meer, want op de ijsbaan Amersfoort kan je het hele jaar door terecht voor jouw portie schaatspret. Of je nu beginnend of ervaren schaatser bent, op de ijsbaan Amersfoort is iedereen welkom. Hierdoor is het bezoeken van een ijsbaan zowel leuk voor volwassenen als voor kinderen. Bij de ijsbaan is het mogelijk om diverse soorten en maten schaatsen te huren, zodat je deze niet hoeft aan te schaffen. Hierdoor ben je direct klaar om het ijs op te gaan! Dat is nog eens een leuke besteding voor je vrije tijd.

Bezoek nu ijsbaan Amersfoort voor een voordelige en sportieve activiteit

Is je kind binnenkort jarig en zoek je nog een leuke activiteit voor zijn of haar feestje? Denk dan eens aan een bezoek aan de ijsbaan Amersfoort. Dat is niet alleen erg leuk voor jong en oud, maar ook nog eens erg gezond en sportief. Zo krijgen de kinderen in hun vrije tijd direct voldoende beweging en leren ze al spelend schaatsen. Dankzij deze aantrekkelijke Groupon aanbieding is het bezoeken van ijsbaan Amersfoort bovendien nu extra voordelig! Des te meer reden om niet langer te wachten, en meteen een bezoekje te brengen aan de website van Groupon. Wees er snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt op is op!

Lees verder