Voor veel volwassenen is het al weer een hele tijd geleden dat ze geschaatst hebben. Als kind was je waarschijnlijk zo snel als het kon op de schaatsbaan te vinden, maar als je op een bepaalde leeftijd komt, dan zoek je toch liever de warmte op. Om te kijken of het schaatsen nog iets voor je is, zou je kunnen gaan schaatsen in Leiden. Het schaatsen is hier nu een stuk voordeliger door een hele goede aanbieding van Groupon. Wil jij in de vrije tijd de ijzers weer eens onder je voeten binden, maak dan vandaag nog gebruik van deze aanbieding. Op de site van Groupon vind je alle informatie die je nodig hebt voor deze aanbieding om te schaatsen in Leiden. Misschien zijn er wel een aantal vrienden van je die ook graag een keer het schaatsen weer willen proberen. Samen schaatsen is toch het leukste.

Door deze aanbieding is het schaatsen in Leiden wel heel voordelig!

Je kunt in de vrije tijd van alles gaan doen. Zo zijn er diverse sporten waar je aan mee kunt doen, maar je kunt bijvoorbeeld ook aan een activiteit deelnemen of lekker uit eten gaan. Niet alles is even betaalbaar. Als het even kan betaal je zo min mogelijk voor deze activiteiten. Voor schaatsen in Leiden hoef je door een goede actie niet zo heel veel te betalen. Lijkt je dit iets, dan is nu de tijd!

Leer schaatsen op ijsbaan Leiden

Het winterseizoen staat alweer voor de deur en dus openen de ijsbanen binnenkort hun deuren weer. Bij ijsbaan Leiden kun je terecht om lekker recreatief rondjes te rijden maar ook voor schaatstrainingen. Bij de schaatstrainingen leer je met minder inspanning sneller en beter schaatsten. Schaatstrainingen zijn prima om gelijktijdig te werken aan je techniek en conditie. Hierdoor krijg je een evenwichtiger lichaam. Meld je daarom nu nog aan bij ijsbaan Leiden en leer in je vrije tijd in 20 lessen schaatsen. En mocht koning winter dit jaar zijn gezicht laten zien, kom je goed beslagen te ijs...

Lekker schaatsen op ijsbaan Leiden

Heb jij ook alweer zo'n zin stamppot met worst, snert of warme chocolademelk? Dan is er goed nieuws voor je! Want met deze kortingsbonnen van Groupon kun je nu tegen gereduceerd tarief in je vrije tijd naar ijsbaan Leiden. In de hal heerst een constante temperatuur die net boven het vriespunt ligt, en de ijsvloer wordt meerdere malen per dag gedweild zodat je altijd op een vlakke baan schaatst. Ben je na een dag Oudhollands schaatsen moe, laat je dan verwennen in de bar. Hier staat namelijk jouw geliefde warme chocolademelk met slagroom al op je te wachten. Bestel vandaag nog je kortingsbon voor ijsbaan Leiden en zoek de winter zelf alvast op.

Lees verder