sluit
V-Day

Salon van Top tot Teen

Minister Talmastraat 238, Utrecht

3-9 cavitatie-behandelingen bij Salon van Top tot Teen in Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Laat ultrazone geluidsgolven cellulitis en overtollig vet aanpakken op een plek (zone naar keuze) waar dit moeilijk kwijt te raken is.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • 3-9 cavitatie-behandelingen tegen cellulitis en overtollig vet
  • Een niet-invasief alternatief voor liposuctie
  • Behandeling met ultrasone geluidsgolven
  • Een behandeling duurt zo’n 40 minuten

Cavitatie

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn heupen, billen, buik en dijen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op salonvantoptotteen@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Salon van Top tot Teen

Op 20 autominuten van de Utrechtse binnenstad vind je Salon van Top tot Teen, waar eigenaresse Jenny het belangrijk vindt dat haar klanten zich van top tot teen goed voelen. Dit doet zij met cavitatie-behandelingen, waarin untrazone geluidsgolven je helpen van overtollig vet en cellulitis af te komen. Maar ook met pedicure-behandelingen, waarin je voeten verzorgd en vertroeteld worden. Helemaal 'Top' is dat de focus op deze twee expertises liggen, zodat je zeker weet dat jouw 'Top' en 'Teen' door een ervaren specialist onder voet- eh, handen genomen worden.