sluit
Gebruik code DOUBLE en krijg tot 25% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Ga skiën in Leiden en maak een flitsende start met de wintersport!

Of u nu een ervaren skiër bent of een beginner, iedereen kan in zijn vrije tijd gaan skiën in Leiden! Zo zal het glijden op de ski’s door de bergen een stuk soepeler gaan. Bij deze aanbieding geven ervaren leraren een uur lang training volgens een vaste methode. Ze observeren en motiveren u om de indoor-rolpistes met eindeloze afdalingen af te gaan. Er hangen wandspiegels om de bewegingen te volgen. Er is geen lift, zodat er maximale tijdwinst is bij het skiën in Leiden. De sneeuw is nauwelijks van echt te onderscheiden. De materiaalhuur en een consumptie zijn bij deze aanbieding inbegrepen.

Groupon maakt skiën in Leiden nu al mogelijk!

Ga nu met deze aanbieding naar Leiden om te skiën, alleen of gezellig met een groepje vrienden. Het kan nu heel voordelig met de kortingsbonnen van Groupon!Ook buiten het skiseizoen kunt u kijken of het skiën iets voor u is, zonder direct naar het buitenland te hoeven. Heerlijk sportief bezig zijn en alvast dat winterse gevoel krijgen! Deze aanbieding om te skiën in Leiden is natuurlijk ook een leuk cadeau voor iemand die u graag mee wil nemen op wintersport, maar die nog twijfelt. De kortingsbonnen kunt u onder de categorie Vrije Tijd op op de website vinden. Op deze site vindt u nog veel meer aanbiedingen in veel steden in Nederland op het gebied van shoppen, hobby en wellness, sport, eten en reizen.