sluit
TTD Launch

H-Life

Prins Willem-Alexanderlaan 705, Apeldoorn

Breng je gezondheid in kaart met een levend-bloedanalyse bij H-Life in Apeldoorn

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je testen op het gebied van o.a. allergieën, darmflora, doorbloeding, immuunsysteem en vitamine-status.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Ook al kan je op het gezonde enthousiasme van Graaf Tel rekenen, een levend-bloedanalyse kan je beter door een specialist laten doen. Laat je gezondheid tellen bij H-Life.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een levend-bloedanalyse voor 1 persoon (waarde € 89,95)
  • € 54,99 voor een levend-bloedanalyse voor 2 personen (waarde € 178,90)

Een levend-bloedanalyse is ontwikkeld om inzicht te krijgen in je gezondheidstoestand. Aan de hand van een kleine druppel bloed, die met een steriel vingerprikje wordt afgenomen, word je “biologische dynamiek” geëvalueerd. Na een intakegesprek maakt de behandelaar preparaten van je bloed en bekijkt die onder een microscoop, terwijl jij op een computerscherm meekijkt. Hij let op grootte, vorm, beweeglijkheid en groepering van bloedcellen en signaleert onder meer de conditie van de rode bloedcellen, de circulatie en vloeibaarheid van het bloed, de vertering van voedingsstoffen en cholesterol. De analyse duurt in totaal zo’n 30 minuten.

Voor de duidelijkheid: een levend-bloedanalyse stelt geen diagnose – daarvoor ga je naar een huisarts of een medisch specialist. Maar de uitkomsten ervan kunnen wel nuttig zijn bij het in kaart brengen van je fitheid.

De analyse kan onder meer informatie geven over:

  • de vorm en de activiteit van de rode en witte bloedcellen
  • de afwijkingen in de vorm van bijvoorbeeld de witte bloedcellen of in de levendigheid van de cellen
  • toxines (afvalstoffen)
  • lever-, nier- en miltfunctie
  • vitaminen en mineralen (tekorten)
  • cholesterol
  • kristallen/urinezuur

Deze bloedtest is geen EMB-test

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0615 177 587, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over H-Life

In Apeldoorn - in het Prinsgebouw in het centrum - vind je H-Life, een centrum dat gelooft in de kracht van homeopathie. Homeopathie is een krachtige natuurlijke geneeswijze, die het zelfgenezend vermogen in het lichaam aanzet en de oorzaak van de klachten aanpakt. In de klassieke homeopathie wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen van de natuur, gebaseerd op de derde natuurwet van Newton (actie-reactie). ​​De ​homeopathische behandelingen ​worden aangevuld door een ​orthomoleculaire​ aanpak​, met als doel jou naar de top van jouw energielevel te brengen en je daar te houden. Een gezond lichaam is het uiteindelijke doel en voor deze missie wordt op tijd noch op moeite bespaard.